Oportunități de agrement din jurul pensiunii LUMINA LACULUI, Colibița, Carpații Orientali, România

Pentru toți vizitatorii și oaspeții, fie excursioniști, turiști pe bicicletă, sportivi, motocicliști participanți  la raliuri, grupuri de turiști, pescari sau vânători, pensiunea noastră este atât startul ideal, oprirea intermediară  cât și punctul final  pentru excursii, călătorii sau raliuri în peisajul  înconjurător. Activități nenumărate, cum ar fi pescuitul, vânătul, plimbarea cu barca și caiac-canoe, safari foto, în pădurile dese și în munții frumoșilor Carpați, excursii cu bicicleta și altele atrag anual vizitatori în fascinanta noastră regiune.

 

Atractive sunt și excursiile de o zi la vechile mânăstiri din regiune. Multe dintre ele se află pe o arie de aprox. 90 km depărtare de pensiunea noastră

Castelul contelui Dracula, care a servit scriitorul irlandez Bram Stoker ca sursă de inspirație pentru celebrul său roman "Dracula", este situat la numai aproximativ 20 km de pensiunea noastră

Festivalurile folclorice locale oferă oaspeților noștri alte atracții vesele și multicolore. Cu plăcere vă dăm informații despre acestea și vă ajutăm să vă planificați timpul după dorințe

Pur și simplu utilizați formularul de contact de pe acest site sau numărul de  telefon sau e-mail.

Informații actuale pentru dumneavoastră

 • Fie că sunteți cu mașina, motocicleta, bicicleta, barca sau canoe sau pur  și simplu faceți o drumeție în mijlocul naturi – fiecare dintre dumneavoastră își găsește domeniul de activitate preferat.  Pornind de la pensiunea noastră toate aceste atractivități pot fi ușor realizate.
   
 • Ofertele culturale și folclorice sunt ușor de descoperit și oferă fiecăruia ceva. Așezările din împrejurimi vă așteaptă cu un program cultural bine selectat despre care vă putem informa după dorințe.  
   
 • Cei care doresc să facă sport în  concediu, nu vor fi deloc decepționați - "activitățile în aer liber" sunt punctul nostru forte - ciclism, drumeții, jogging, caiac, canotaj, înot toate sunt posibile.
 • În timpul lunilor de iarnă, ​​se pot practica drumețiile printre nămeți și patinaj pe lac. De asemenea, sunt posibile și sporturile pe sky. Cele mai apropiate pârtii cu teleschi sunt la aproximativ 18 km distanță.
   
 • Noi vă răsfățăm gastronomic cu o  bucătărie rafinată și specialități locale.
   
 • Fie punct de plecare sau de sosire pentru turiști sau oameni de afaceri, poziția romantică a pensiunii noastre în Carpații Orientali este convingătoare și merită trăită.

 

 

Druckversion | Sitemap
© Pension Lumina Lacului, Colibiţa, Bistriţa Bărgăului, Rumänien