Tabere pentru copii și seminarii la pensiunea , "LUMINA LACULUI", Colibița, Carpații Orientali, România

Copiii sunt mereu bineveniți la Pensiunea "LUMINA LACULUI". Mediul idilic, atmosfera de destindere din pensiunea "LUMINA LACULUI" ajută sufletele tinere să înflorească indiferent de cum arată activitatea lor zilnică.

 

Indiferent dacă vor fi tabere pentru clase, școli, asociații sau organizații sau dacă doriți să savurați concediul dumneavoastră împreună cu tineri într-o atmosferă destinsă dar și activă noi suntem partenerul dumneavoastră potrivit. Copiii pot fi cazați în clădirea principală sau în căsuțe rustice din lemn, cu patru paturi fiecare.

 

La noi se pot desfășura și seminare pentru tineri și adulți cu 30 – 40 de participanți. Echipa noastră vă susține și vă ajută în planificarea activităților.

 

Contactați biroul nostru de legătură din Wermelskirchen, Germania pentru "LUMINA LACULUI". Forthausen, Telefon + 49-(0)2193-3361, sau direct cu Pensiunea "LUMINA LACULUI"I în Colibița, România, Telefon + 40-(0)263 265 570 și întrebați de Lutz Noack.

 

De asemenea, puteți să ne contactați prin e-mail: ebtbotschafter@aol.com. Va rugăm să folosiți cuvinte cheie, "tabere-seminarii", în comunicare.

Druckversion | Sitemap
© Pension Lumina Lacului, Colibiţa, Bistriţa Bărgăului, Rumänien