Implicată în responsabilitatea socială - Pensiunea"Lumina Lacului" – Colibița, Carpați Orientalii, România

Conducerea Pensiunii “” LUMINA LACULUI” privește pe lângă perspectiva  afacerilor, responsabilitatea pe care o are în  plan social  și uman pentru a ajuta acolo unde este necesar și urgent.. Prin urmare,Pensiunea “Lumina Lacului” este o companie non-profit. Toate profiturile realizate sunt furnizate organizației umanitare,  Asociața Misionară " El rămâne" în Botosani.


Asociața Misionară " El rămâne credincios" face parte din misiunea germană  Europa de Est "El rămâne credincios" e.V. (MWO).


MWO înțelege chemarea lui Dumnezeu ca o datorie și privilegiu de a sluji în sectoarele marginalizate ale societății românești. Grupurile țintă pentru  MWO sunt familiile sărace și mai ales a  copiilor defavorizati care se nasc într-un mediu sărac și de prea multe ori, chiar într-un mediu de neglijare și abuz. 

 

Responsabilitatea socială

Pentru mai multe detalii de contact direct Asociața Misionară în Botoșani "Credincios El Ramane", Str. Iuliu Maniu nr. 5, 710336 Botosani, România, Tel. 0040 (0) 231 - 51 27 70, Mobil: 0040 (0) 744 - 29 70 38 sau direct la sediul german al Misiunii Europa de Est (MWO) în Forthausen 26, 42929 Wermelskirchen, Germania, Tel:. 0049 (0) 2193 61 -33, Inge-Maria Noack, Mathias Noack. Vizitează site-ul MWO : www.missionswerkosteuropa.de.

Druckversion | Sitemap
© Pension Lumina Lacului, Colibiţa, Bistriţa Bărgăului, Rumänien